Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 14:38 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Ankara ekibi Adliyespor ile son iki sezonda oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanırken kalesinde hiç gol...

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Ankara ekibi Adliyespor ile son iki sezonda oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanırken kalesinde hiç gol görmedi.

Diyarbekirspor, başkent temsilcisi ile son iki sezonda oynadığı 5 maçta da yenilmedi. 4 kez sahadan galibiyetle ayrılırken,1 maçta da berabere kaldı. Rakibine attığı 8 gole karşılık kalesinde gol görmeyen Yeşil-Kırmızılı takım, geçen sezon Diyarbakır'da 3-0 ve 1-0'lık skorlarla geçtiği rakibini Ankara'da da 3-0 yenip 0-0 berabere kalmıştı. Diyarbekirspor,bu sezon ise ilk deplasman galibiyetini Adliyespor'a karşı 1-0'lık skorla elde etti.

Diyarbekirspor'da menisküs ameliyatı olan Tunç Murat Behram'ın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. 3 maçlık cezasından 1 maç kalan Tunç'un idmanda yaşadığı menisküs yırtılması nedeniyle ameliyat olduğu bildirildi. Tecrübeli futbolcu, bir an önce sahalara dönmek istediğini ve bunun için çok çalışacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber