Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 15:58 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil kırmızılı ekip, Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki idman sahasında yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Metin Altınay, 16 Ekim Pazar günü sahalarında oynayacakları Bergama Belediyespor maçını değerlendirdi. Sadece Bergama Belediyespor maçının değil ikinci yarıya kadar her maçın kendileri açısından zorlu geçeceğini belirten Altınay, "Oyuncularımı tanımaya çalışıyorum, aynı zamanda iyi de çalışıyoruz. Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. Benim gelmemle birlikte oyuncuların biraz daha heyecanı ve isteği arttı. Takımı sistem olarak yerleştirmek istediğimiz bir taktik var. Özellikle kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber