Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Spor Toto Basketbol Ligi’nde heyecan başlıyor

Türkiye Spor Toto Basketbol Liginde heyecan 8 Ekim Cumartesi başlayacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde heyecan başlıyor

Türkiye Spor Toto Basketbol Liginde heyecan 8 Ekim Cumartesi başlayacak.

Yeni sezonun başlamasına günler kala değerlendirmelerde bulunan Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, mücadele edecekleri yeni sezonda tüm takımlara başarılar diledi.

Yeşilgiresun Belediyespor'un lige renk kattığını, Anadolu'nun temsilcisi olduğunu belirten Aksu, "Mütevazı bir bütçeyle, basketbola gönül veren arkadaşlarımızın katkıları ile Türkiye'nin en üst liginde mücadele ediyoruz. Teknik kadromuz, basketbolcularımız, yönetim kurulumuz ve en büyük gücümüz taraftarlarımızla, şehrimizin güzel insanlarıyla lige hazırız. Geçen yıl büyük bütçeli takımları geride bırakıp ligi arzu ettiğimiz yerde tamamladık. Yeni sezonda bu ligin kalıcı ekiplerinden olduğumuz kanıtlamak istiyoruz. Kendi takımımıza ve tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Toplam 16 takımın mücadele edeceği Türkiye Spor Toto Basketbol Ligi'nde Yeşilgiresun Belediyespor ilk maçını 8 Ekim 2 Cumartesi günü saat 18.00'da kendi evinde Gaziantep Basket ile oynayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber