Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası

DİYARBAKIR (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında Diyarbakırlı Ayşe Tekdal, 5 kilometrede Türkiye...

Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası

DİYARBAKIR (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında Diyarbakırlı Ayşe Tekdal, 5 kilometrede Türkiye rekoru kırarak şampiyon oldu.

Diyarbakır Atletizm İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, yaptığı açıklamada, Diyarbakırlı sporcuların Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapılan Türkiye Yürüyüş Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde çok önemli dereceler elde ettiklerini söyledi.

Özaydoğdu, Diyarbakır'dan yarışlara katılan Ayşe Tekdal, 5 kilometre yıldız kızlar kategorisinde 23.34'lük derecesiyle Türkiye rekorunu kırarak, şampiyon olduğunu belirtti.

Özaydoğdu, şöyle konuştu:

"Tekdal ile aynı kategoride yarışan Diyarbakırlı Meryem Pekmez ise Türkiye ikincisi oldu. Meral Kurt’un genç bayanlarda ikinci olduğu yarışmalarda, yıldız erkeklerde ise Sinan Aslan Türkiye üçüncüsü olarak mili takıma girme başarısını gösterdi. Toplamda Diyarbakır’dan 4 sporcu milli takım kadrosuna alındı. Bu sporcularımız Balkan Şampiyonası’nda ay yıldızlı formayı temsil edecekler. Balkan Şampiyonası Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde gerçekleşecek. Yarışmalar 18 nisan’da yapılacak. Bu şampiyonada sporcularımızdan önemli dereceler bekliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber