Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Mayıs 2016 - 14:13 Yorum: 0

Spor UN Coşkusu Mudanya’yı Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri spora teşvik etmek maksadıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 17 ilçenin tamamında düzenlediği okul sporları...

Spor UN Coşkusu Mudanya’yı Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri spora teşvik etmek maksadıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 17 ilçenin tamamında düzenlediği okul sporları şenlikleri, Mudanya'da coşkulu görüntülere sahne oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Mudanya Spor Salonu'nda yapılan şenliklere, Başkan Recep Altepe'nin yanı sıra Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve ilçedeki okullarda eğitim gören yüzlerce öğrenci katıldı. "Bisiklet" ve "kay kay" akrobasisinde dünyaca ünlü "Action Team" üyelerinin nefes kesen gösterilerinin de yer aldığı şenliklerin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın ve Türkiye'nin geleceği olan çocukların sporcu, vizyon sahibi ve ahlaklı yetişmeleri için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Altepe, "Onlar bizim gözbebeğimiz, Bursa ve Türkiye'nin geleceği. Milletimizin yarınlarını inşallah onlarla birlikte inşa edeceğiz. Milli ve manevi değerlerimize, bayrağımıza ve vatanımıza onlarla sahip çıkacağız" dedi.

Başkan Altepe, Bursa'da sporun her dalına ve sporculara ciddi destek sağlandığına da işaret ederek, "Gençlerimizin en güzel şekilde yetişmesi için okullardaki ihtiyaçların giderilmesine kadar destek veriyoruz. Onların zamanlarını en doğru şekilde geçirmelerini arzu ediyoruz. Sağlıklı bir gelecek için spor şart. Bu ülkenin hedefleri var. Sağlıklı toplumları oluşturmak için kentlilik ve spor bilincini önemsemeli, örnek bir nesil yetiştirmeliyiz. Gençlerin başarısı, Türkiye'nin başarısı olacaktır" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren dünyaca ünlü "Action Team" üyeleri, "bisiklet" ve "kaykay" akrobasisiyle büyük takdir topladı. Çocuklar, tim üyelerinin gerçekleştirdiği hareketleri dakikalarca ayakta alkışladı. Öğrencilerin Başkan Altepe ile protokol üyelerine çiçek verdiği program, spor malzemelerinin ve madalyaların dağıtılması, hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle son buldu.

Spor UN Coşkusu Mudanya’yı Sardı

Spor UN Coşkusu Mudanya’yı Sardı

Spor UN Coşkusu Mudanya’yı Sardı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber