Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 11 Ekim 2016 - 13:58 Yorum: 0

Spor ve sanat dünyası Dünya Artrit Günü’nde bir araya geldi

Spor ve sanat dünyası, 12 Ekim Dünya Artrit Günü etkinliğinde bir araya geldi.

Spor ve sanat dünyası Dünya Artrit Günü’nde bir araya geldi

Spor ve sanat dünyası, 12 Ekim Dünya Artrit Günü etkinliğinde bir araya geldi.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çocuk Romatoloji Derneği, 12 Ekim Dünya Artrit Günü için bir basın toplantısı düzenledi. Grand Hyatt Otel'de düzenlenen basın toplantısına İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çocuk Romatoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasapçopur, eski milli basketbolcu Hakan Yörükoğlu, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, müzik grubu Gripin, oyuncu Melis Babadağ, Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, Doç. Dr. Ela Tarakçı ve romatizmal hasta çocuklar ile yakınları katıldı.

Toplantıda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çocuk Romatoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasapçopur hastalığı ve dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Kasapçopur: "En yaygın olarak 4 ile 10 yaş arasında ortaya çıkıyor"

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çocuk Romatoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasapçopur, "Romatizma hep bir erişkin hastalığı olarak düşünülüyor ama çocuklarda da bu hastalık var. Çocuklarda en yaygın olarak 4 ile 10 yaş arasında ortaya çıkıyor. Romatizma insanoğlunun kas iskelet sistemindeki sorunların tamamıdır" dedi.

Avcı: "Farkındalık oluşturmak benim için önemli"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Mehmet Topal ve eşi Selda Topal'a teşekkür ettiğini belirterek, "Son 10 yıldır eğitim ve sağlık ile ilgili her etkinliğin içerisinde yer almaya gayret ediyorum. Sabahtan beri buradayım 5 arkadaş ile birlikteydim. Birine forma diğerlerine kalem kutusu hediye ettim. Bir farkındalık oluşturmak insanlara biraz dokunabilmek benim için önemli" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber