Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Kasım 2018 - 16:33 Yorum: 0

Spora verilen destekler için teşekkür ettiler

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı sporcularının velileri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı ziyaret ederek desteklerinden...

Spora verilen destekler için teşekkür ettiler

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı sporcularının velileri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mücadele ettikleri Yerel Lig Genç Kızlar kategorisinde şampiyonluğunu ilan eden başarılı sporcuların anneleri, Başkan Ataç'a spora ve gençlere verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti. Takımın gösterdiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirten Başkan Ataç ise ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür ederek, "Kızlarımız gerçekten çok yoğun ve fedakar biçimde çalışıyorlar. Müsabakalarda elde ettikleri başarılar ortada, hem sizin hem de bizim gururumuz oldular. Onların böyle başarılı olmalarında şüphesiz ki desteğini esirgemeyen siz ailelerinin de payı çok büyük. Bizler de üzerimize düşeni yaparak, spora ve sporcuya katkı vermeye devam edeceğiz. Zaman el verdiği sürece maçlarını izlemeye gayret ediyorum, kızlarımızın hafta sonu kazandıkları müsabakayı da takip ettim. Ne kadar doğru ve güzel bir iş yaptığımızı bir kez daha fark ettim. Sahada kazanmak için ter döken, tam da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tarif ettiği gibi, "zeki, çevik ve ahlaklı" bir takım izledim. Onlarla birlikte sizleri de tebrik ediyorum, bu gurur hepimizin" diye konuştu. Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Spora verilen destekler için teşekkür ettiler

Spora verilen destekler için teşekkür ettiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber