Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Eylül 2020 - 13:43 Yorum: 0

Sporcu atölyesi proje eğitimleri başladı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen Sporcu Atölyesi projesinin eğitimleri Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans...

Sporcu atölyesi proje eğitimleri başladı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen Sporcu Atölyesi projesinin eğitimleri Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda başladı.

Düzce'de spora yetenekli olan sporcuları belirlenmesi için başlatılan Sporcu Atölyesi projesinin eğitimlerine başladı. Daha önce sağlık kuruşları ile imzalanan protokol kapsamında sporcular taramandan geçirilecek, belirlenen sporcuların sağlıklı gelişimleri için takip sistemi kurulacak. Sporcular küçük yaştan itibaren hem sağlık kuruşları tarafından takip edilecek hem de antrenörler tarafından sıkı takip edilerek olimpiyatlara sporcu yetiştirilecek. Proje kapsamında antrenörlere eğitim programı başladı. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan eğitim programına İl Müdür yardımcısı Gülay Ercan başkanlık etti.

Sporcu atölyesi proje eğitimleri başladı

Sporcu atölyesi proje eğitimleri başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber