Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Temmuz 2020 - 17:53 Yorum: 0

Sporcular plajda kıyasıya mücadele etti

DÜZCE(İHA) – Akçakoca Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki lisanslı sporcu gençler, pandemi döneminde yaptıkları idmanları bugün yapılan...

Sporcular plajda kıyasıya mücadele etti

DÜZCE(İHA) – Akçakoca Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki lisanslı sporcu gençler, pandemi döneminde yaptıkları idmanları bugün yapılan müsabakalarla taçlandırdı.

Akçakoca'nın sporcu gençleri, geçtiğimiz haftalarda sosyal mesafe kuralına uyma şartı ile antrenmanlara başlamışlardı. Judo, basketbol ve tenis branşlarında lisanlı olan genç sporcular, pandemi döneminin antrenman eksiklerini deniz kıyısında yaptıkları çifte antrenmanlarla kapatmaya çalışarak, her an müsabakaya çıkacaklarmış gibi bedenlerini zinde tutmaya çalışıyorlardı. 1 Haziran'dan itibaren plajlarda idman yapmaya başlayan gençlerin azimleri göz doldururken spor ve eğlenceyi bir arada yaşayan gençler bugün ise bir müsabaka ile yarıştılar.

Akçakoca İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Aydın, Çuhallı plajında yapılan müsabakalarla ilgili genç sporcuların yaptıkları idmanları anlamlı kılmak için survivor tadında bir yarışma düzenlediklerini söyledi. Derece yapan sporculara çeşitli ödüller verdiklerini söyledi.

Sporcular plajda kıyasıya mücadele etti

Sporcular plajda kıyasıya mücadele etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber