Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Kasım 2017 - 15:48 Yorum: 0

Sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele eğitimleri kapsamında, Mersin Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcularına uyuşturucu ile mücadele...

Sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele eğitimleri kapsamında, Mersin Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcularına uyuşturucu ile mücadele eğitim verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulunca kabul edilen "Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Acil Eylem Planı" çerçevesinde uyuşturucu madde kullanımı ve diğer bağımlılık türlerinin zararlı etkileri konusunda hedef gruplar bilgilendiriliyor. Bu kapsamda da Mersin'de, Akdeniz Rehberlik Araştırma Merkezi'nden Pisikolojik danışman Berrin Erensoy tarafından eğitim verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat süren eğitimde 18 sporcu, uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirildi.

Sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber