Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Nisan 2015 - 12:55 Yorum: 0

Sporcularımız büyük bir fark yarattı

Türkiye genelinde katıldıkları turnuvalara kazandıkları başarılarla damga vuran, Yeşilyurt Belediyespor Güreş Takımı, topladıkları madalyalarla birlikte Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

Sporcularımız büyük bir fark yarattı

Türkiye genelinde katıldıkları turnuvalara kazandıkları başarılarla damga vuran, Yeşilyurt Belediyespor Güreş Takımı, topladıkları madalyalarla birlikte Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın göreve geldiği ilk dönemlerde ata sporunun yaşaması ve yaşatılması için verdiği maddi ve manevi destekle birlikte ciddi başarılar elde eden, Yeşilyurt Belediyespor Güreş Takımı, kendisine sağlanan olanakların karşılığını madalyalarla veriyor.

Katıldıkları tüm şampiyonalarda rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen ve Malatya’nın gurur kaynağı olan Yeşilyurt Belediyespor Güreş Takımı, Güreş’in yaşaması için ciddi destekler sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ettiler.

Yakınca’da bulunan Yeşilyurt Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarete Yeşilyurt Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Güreş Takımı Antrenörü Hanifi Tandoğan, Antrenörler ve tüm kategorilerdeki 80’e yakın güreşçi katıldı.

Ziyarete kazandıkları madalyalarla gelen güreşçileri kapıda karşılayan Belediye Başkanı Polat, tüm sporcuları tek tek kutladı ve tebrik etti.

Malatya’nın yanı sıra Bölgesel ve Türkiye genelindeki Şampiyonalarda kazanılan madalyalar için teşekkür eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, dereceye giren sporcuların madalyalarını teslim etti.

BAŞKAN POLAT,“AVRUPA ŞAMPİYONASINDA ALTIN MADALYA BEKLİYORUZ“

Şampiyon öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Polat, yaptığı konuşmada şampiyon güreşçileri kutlayarak, “Başarılarınız beni gururlandırdı. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu ve Antrenör Hanifi Tandoğan’a teşekkür ederek söze başlayan Başkan Polat, “ Belediye olarak amatör spora destek vermeye devam ediyoruz, Görme Engelli takımını bünyemize kattık ve takımımız Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil ediyor. Amatör branşların diğer dallarında desteklerimiz olacak” dedi.

POLAT, “ÖĞRENCİLERİMİZİN HEM ZİHİNSEL, HEM DE BEDENSEL GELİŞİMİ BİR ARADA GÖTÜRMELERİ GEREKİYOR”

Başkan Polat, “Ata sporumuz olan güreşin yaşatılması içinde elimizdeki imkanlar çerçevesinde sahip çıkıyoruz, bizim spora bakış açımız çocuklarımızın önce dersleri, sonra spor yapmaları halinde hem zihinsel hem de bedensel gelişimi bir arada götürmeleri vardır, bu yapılırsa daha güçlü bireyler ortaya çıkacaktır. Katıldıkları şampiyonalarda ciddi başarılar elde eden güreş takımımızda forma giyen sporcularımız büyük bir fark yarattı. Bir yandan dersleriyle ilgilenirken, diğer yandan okul çıkışlarında antrenmanlarını yaparak büyük başarılar kazandı. Türkiye Genelindekji Şampiyonalarda altın madalya kazanan güreşçilerimizin yanı sıra Avrupa Şampiyonasında üçüncü olan sporcu çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Disiplinli, palanlı ve programlı çalışan genç kardeşlerimiz, Peygamber Efendimizin de yaptığı bir sporda önemli madalyalar kazandılar. Bu gurur tablosunu bize yaşattığı için sporcularımıza, Yeşilyurtspor Kulüp Yönetimine ve Güreş Takımı Antrenörümüze ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ekim Ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında altın madalya beklediğini sözlerine ekleyen Başkan Polat, “ Sizler çok daha büyük başarılara layıksınız, sizlerle gurur duyuyoruz, Ekim ayındaki Avrupa Şampiyonasında ciddi başarılar bekliyoruz” dedi.

malatya-haber-guncel-007.jpg

Türkiye Güreş Milli Takımlar düzeyinde önemli görev alan ve Yeşilyurt Belediyespor Güreş Antrenörlüğünü başarıyla sürdüren Hanifi Tandoğan ise, ata sporumuz güreşe sahip çıkan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederken” Kazandığımız tüm madalyaların temelinde Başkanımızın bize sağladığı olanaklar ve destekler yatmaktadır, verdiği destekler karşılığında sporcularımız başarılı sonuçlar aldılar. Belediye Başkanımız Polat başta olmak üzere Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber