Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 14:13 Yorum: 0

Sporcuların performansı ölçüldü

SAMSUN (AA) - Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) sporcuların performansları ölçüldü.TOHM'un Samsun'daki hazırlık tesislerinden 1 yıldır judo branşında antrenman yapan sporcuların,...

Sporcuların performansı ölçüldü

SAMSUN (AA) - Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) sporcuların performansları ölçüldü.

TOHM'un Samsun'daki hazırlık tesislerinden 1 yıldır judo branşında antrenman yapan sporcuların, performans ölçümüne başlandı.

Atatürk Spor Salonu'nda TOHM teknik direktörü Sebahattin Zayimoğlu, baş antrenör Erdal Doğan, antrenör Erkut Şahin gözetiminde yapılan performans ölçümünde sporcular, esneklik, wingate anaerobik ve judo spesifik fitness, sıçrama, sürat, çabukluk, reaksiyon süresi, dayanıklılık testlerine tabi tutuldu.

Konu hakkında basın mensuplarına açıklama yapan TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, 1 yıldır TOHM çalışmalarında önemli mesafe kaydettiklerini söyledi.

Antrenmanların yanı sıra diğer destekleyici unsurların da devreye girmesiyle merkezin uluslararası bir standart kazanma yolunda hızla ilerlediğini belirten Zayimoğlu, "Performans ölçümleri bu işin çok önemli bir ayağı, yakın zaman içerisinde de uluslararası müsabaka ve ortak çalışma programlarımızı da aktif hale getirince olimpik sistem tam anlamı ile oluşmuş olacaktır. Bu sistem Türk sporunun olimpik bazda geleceğini kurtaracak bir sistemdir. Umarım bizim kadar tüm spor camiası da bunun farkındadır. Çünkü olimpik başarı için, devamlılık ve sistematik yaşam tarzı şarttır. Bunlar olmazsa olmazlardır. Bunları sağlamanın tek yolu ise bu sisteme dahil olmaktır" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber