Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Mart 2018 - 16:28 Yorum: 0

"Stadın kadrolu köpeği" yine görev başında

Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan bir futbol müsabakanın ikinci yarısını başlamadan sahaya giren ve futbolcular tarafından sevilen köpek, görevliler tarafından...

'Stadın kadrolu köpeği' yine görev başında

Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan bir futbol müsabakanın ikinci yarısını başlamadan sahaya giren ve futbolcular tarafından sevilen köpek, görevliler tarafından güçlükle dışarı çıkartılabildi.

Bilecik 1. Amatör Lig 24'üncü hafta Bilecik Edebali Stadında oynanan Gökpınarspor-1299 Edebali Kulübü maçının ikinci yarısının başlamamasına saniyeler kala sahaya bir köpek girdi. Kutbolcular severken, görevliler ise; dışarı çıkarmaya çalıştı. Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışan bir görevli ile bir futbolcunun büyük uğraşları sonucu dışarı çıkartılan köpek sonrası maçın ikinci yarısı başladı.

Öte yandan Bilecik Edebali Stadında oynanan müsabakaların çoğunda saha içine giren köpek, taraftarlar arasında "Stadın kadrolu köpeği" olarak nitelendirildi.

"Stadın kadrolu köpeği" yine görev başında

"Stadın kadrolu köpeği" yine görev başında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber