Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Mayıs 2020 - 11:03 Yorum: 0

Stajyer ehliyetle polise alkollü yakalanan gençten ilginç tepki

Denizli'de stajyer ehliyeti ile alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen genç, denetimlerde polise yakalandı.

Stajyer ehliyetle polise alkollü yakalanan gençten ilginç tepki

Denizli'de stajyer ehliyeti ile alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen genç, denetimlerde polise yakalandı. Para cezası kesilen genç, işlem yapan polislere "Sadece bir tane bira içtim, yaktınız beni vallahi" diyerek tepki gösterdi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 8 trafik ekibi, Karakurt ve Sümer Mahallesi'nde denetleme yaptı. Yapılan denetimlerde 13 sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan, 13 araç sürücüne alkollü araç kullanmaktan, 45 sürücüye ise farklı trafik kurallarını ihlal etmekten işlem yapıldı. Denetlemelerde 125 araç sürücüsüne toplamda 68 bin 935 TL idari para cezası kesildi. Trafik kurallarını ihlal eden 2 araç ise trafikten men edildi.

Denetimlerde aldıkları alkolün etkisiyle alkolmetreyi üflemekte dahi zorlanan sürücülerin olduğu dikkatlerden kaçmadı. Stajyer ehliyeti ile alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen ve polise yakalanan C.P. isimli genç ile ekipler arasında ise ilginç diyaloglar yaşandı. Alkolmetreyi üfledikten sonra 0.28 promil alkollü olduğu tespit edilen gence para cezası kesildi. Ceza yazılan C.P. polislere, "Sadece bir tane bira içtim, yaktınız beni vallahi" diyerek tepki gösterdi.

Stajyer ehliyetle polise alkollü yakalanan gençten ilginç tepki

Stajyer ehliyetle polise alkollü yakalanan gençten ilginç tepki

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber