Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2022 - 09:18 Yorum: 0

Stajyer İlahiyat öğrencileriyle tanışma toplantısı düzenlendi

"Staj Seferberliği" projesi çerçevesinde İlahiyat öğrencileriyle tanışma toplantısı düzenlendi.

Stajyer İlahiyat öğrencileriyle tanışma toplantısı düzenlendi

"Staj Seferberliği" projesi çerçevesinde İlahiyat öğrencileriyle tanışma toplantısı düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar ve bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencilerine yönelik "Staj Seferberliği" projesi başlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı birimlerinin stajyer ve yarı zamanlı taleplerini karşılamak amacıyla "Kariyer Kapısı" adıyla dijital bir platform oluşturulmuş ve söz konusu platform aracılığıyla üniversite öğrencilerinden başvurular alınmıştı. Bu çerçevede Erzincan İl Müftülüğüne bağlı birimlerde 15.08.2022 - 12.09.2022 tarihleri arasında staj eğitimine katılacak öğrencilerle, İl Müftü Vekili Kazım Ural başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Gülay Demirci ile birlikte tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber