Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Şubat 2022 - 14:59 Yorum: 0

Statta Türk bayrağının olmamasına taraftarlar tepki gösterdi

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de oynanan karşılaşmada stada Türk bayrağının asılmaması taraftarların tepkisine neden oldu.

Statta Türk bayrağının olmamasına taraftarlar tepki gösterdi

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de oynanan karşılaşmada stada Türk bayrağının asılmaması taraftarların tepkisine neden oldu. Görevliler tepkiler üzerine maç başladıktan 10 dakika sonra direklere bayrak astı.

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de Bolvadin Belediye Spor ile Ahmetli Belediye Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada statta tek bir Türk bayrağının olmaması ve bayrak direklerinin boş olmasına başta taraftarlar olmak üzere sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Mücadele okunan İstiklal Marşı'nın ardından başlarken, tepkilerin ardından maç başladıktan yaklaşık 10 dakika sonra bayrak direklerine Türk bayrağı çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber