Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Oyun 21 Kasım 2018 - 16:24 Yorum: 0

Steam

Günümüz teknoloji dünyasında sadece küçüklerin değil büyüklerin de hayatında bilgisayar ve mobil oyunlar önemli yer tutmaktadır.

Steam

Günümüz teknoloji dünyasında sadece küçüklerin değil büyüklerin de hayatında bilgisayar ve mobil oyunlar önemli yer tutmaktadır. 2000’li yılların başına kadar çocukların boş vakit geçirdiği yerlerin başında sokaklar gelirdi. Sokakta türlü türlü oyunlar oynanırdı. Günün özetini geçecek olursak, bir yaz tatili günü sabah erken kalkan bir çocuk genelde arkadaşlarıyla buluşur, çeşitli oyunlar oynar ve sonrasında akşam evine dönerdi. Bu oyunlar çocuğun ilgi alanına göre değişiklik göstermekteydi. Örneğin futbola ilgili bir arkadaş grubu sabahın erken saatlerinde kalkarak önce ufak antrenman şeklinde top oyunları oynar günün ilerleyen saatlerinde kıyasıya mücadeleye sahne olan mahalle maçlarına giderlerdi. O maçların bitişinde kazanan taraf sahaya getirilen 2.5 litre suyu ilk önce içme hakkını kazanırdı. Belki ufak bir ödül gibi gözüküyor ama o kazanmanın sevinci bütün yorgunluklarını alırdı. Bu serüven böyle devam etti gitti ve sonrasında bilgisayarlar yavaş yavaş hayatımıza girmeye başladı. Daha çok arkadaşların birbirine özenti duymasıyla başlayan bu süreç sonunda mahallede geçirilen süre internet kafelerle paylaşılmaya başlandı. İnternet kafelerle diyorum çünkü o zaman çoğu kimsenin evinde bilgisayar yoktu. Mahalle maçlarında top koşturan gençler heyecanlarının bir kısmını Fifa oyunlarına bir kısmını macera oyunlarına aktarmaya başladı. Günümüzde bu durum daha da ileriye gitti ve bu oyunlar artık bilgisayar ekranlarında da kalmayarak telefonlara yani parmaklarımızın ucuna kadar geldi.

Oyun tutkunları geçmişten bugüne hep oyunların takipçisi oldu ve şu an en çok ilgi gören aramalardan biri olarak karşımıza çıkmaya başladı.  Steam GTA 5 sayfası üzerinden oyunu indirimli almak isteyen oyun severler bu sayfa üzerinden devamlı takipte kalıyorlar ve indirimli oyunun keyfini çıkarıyorlar. S iz de GTA 5 oyununu lisanslı şekilde oynayarak keyfine varmak için steam GTA 5 sayfasını takipte kalabilirsiniz. Oyun severlerin bir başka takip ettiği sayfa ise lol rp fiyatları sayfasıdır. Lol oyununu daha heyecanlı ve aktif olarak oynamak isteyen oyun tutkunları devamlı lol rp fiyatları sayfasını takip etmekte ve uygun fiyat yakaladıkları zaman satın alma yapmaktadırlar. için siz de takipte kalın ve kazançlı çıkın.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber