Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Oyun 07 Temmuz 2020 - 22:28 Yorum: 0

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 07 Temmuz

Bu hafta da en iyi 20 TL altı oyunlar listesiyle sizinleyiz. Belli zamanlarda indirim yapan oyun platformu, yaz indirimleriyle de birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi başardı.

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 07 Temmuz

Bu hafta da en iyi 20 TL altı oyunlar listesiyle sizinleyiz. Belli zamanlarda indirim yapan oyun platformu, yaz indirimleriyle de birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi başardı. Listemizde yer alan oyunlar da Steam Yaz İndirimi ile birlikte indirim alan oyunlar olarak dikkat çekiyor. Her tür oyunda indirim yapan platform incelendiğinde, öne çıkan birkaç oyunu sizin için listeye dahil ettik. İşte yapılan indirimlerde incelenmeye değer olan Steam 20 TL altı oyunlar listesi…

Bugünkü listeye göz attığımızda 10 TL’den düşük fiyatı oyunların da yer aldığı görülüyor. Ayrıca her oyunun anlatımında oyun hakkında temel bilgiler ve indirim oranı da yer alıyor. İndirim oranıyla birlikte normal satış fiyatı ve indirimli fiyatın karşılaştırılması da mümkün. Bununla birlikte oyunların indirimlerinin süreceği tarih de açıklama kısmında yer alıyor.

En iyi 20 TL altı oyunlar

Bu hafta da listemizde yer alan oyunlar strateji, simülasyon, aksiyon ve macera türünde kendisini gösteriyor. Yapılan indirimler de incelendiğinde oranların yüzde 40 ve yüzde 85 arasında olduğu görülüyor. Listede en yüksek fiyatı oyun 20 TL iken en uygun fiyatlı oyun ise 6,75 TL olarak dikkat çekiyor. Güncel oyun fiyatlarıyla kıyasladığımızda oldukça uygun olan bu oyunların mağaza sayfalarına da listeden ulaşabilirsiniz.

Bu haftaki listeye bir simülasyon oyunuyla başlıyoruz.

PC Building Simulator

Günümüzün vazgeçilmez teknolojik ürünleri arasında olan bilgisayarlar için keyifli bir oyun karşımızda. Bilgisayar meraklılarının yapmaktan keyif alacağı bir durumu oyuna konu eden PC Building Similator, normalde 32 TL fiyat etiketine sahip. Oyun yüzde 40 indirim alarak 19,20 TL’ye inmiş durumda. Oyun, bu fiyattan oyuncularla 9 Temmuz tarihine kadar buluşacak.

Oyunculardan “çok olumlu” yorumlara sahip olan oyun, bir bilgisayar toplama simülatörü olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek markaların da yer aldığı oyunda sistemler toplayacak ve paranızı kazanacaksınız. Ayrıca yaptığınız toplama işlemleri için de oyun içinde geri bildirim alacaksınız.

Haber Kaynağı: shiftdelete.net
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber