Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 12:33 Yorum: 0

STK temsilcileri, aday adayları için oy kullandı

BURSA (AA) - Bursa'da hizmet veren 4 bin 300 sivil toplum kuruluşunun (STK) temsilcileri, AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayları için oy kullandı.Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde...

STK temsilcileri, aday adayları için oy kullandı

BURSA (AA) - Bursa'da hizmet veren 4 bin 300 sivil toplum kuruluşunun (STK) temsilcileri, AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayları için oy kullandı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 10.00'da başlayan oylama işlemi için fuaye alanında toplanan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kendilerine verilen oy pusulalarına 18 milletvekilinin ismini yazarak, oylamaya katıldı.

Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti'nin bu oylamayla istişare ve demokrasi kültürünü en güzel şekilde yaşattığını dile getirdi.

Şehrin görüşünün alınacağı bu oylamanın neticelerinin üst kurulda değerlendirmeye alınacağını belirten Torun, "Bu oylamayla AK Parti, istişarenin en yaygın şeklini gerçekleştiriyor ve bir ilin kent dinamikleriyle buluşuyor. AK Parti, bir şehre hizmet edebilecek, kamuoyunda kabul gören kişiler konusunda çok önemli bir görüşten faydalanacak. Bunun için Bursa'daki vakıf, dernek ve odalardan oluşan 4 bin 285 sivil toplum kuruluşunun başkan ve yönetim kurulu üyelerini davet ettik. Bu daveti yaparken parti ayrımı gözetmedik" diye konuştu.

Torun, oylamaların saat 17.00'ye kadar devam edeceğini ifade ederek, "Bu yaptığımız çalışma için CHP, her zamanki gibi olmazlarla konuşuyor, karşı duruş sergiliyor. Sivil toplum kuruluşlarının görüşleri alınırsa siyasallaşma olurmuş. O zaman anket de yapmayalım. Kamuoyu yoklamalarını AK Partililer arasında mı yapıyoruz? Burada gizli bir oylama yapılıyor, imza ve isim yok oy pusulasının altında" dedi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber