Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

STK’lar İftarda Buluştu

Diyarbakır'daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kültür, Turizm ve Musiki Derneği'nin (DİKTUM-DER) düzenlediği iftar programında bir araya...

STK’lar İftarda Buluştu

Diyarbakır'daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kültür, Turizm ve Musiki Derneği'nin (DİKTUM-DER) düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

DİKTUM-DER tarafından kentte faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarına yönelik iftar programı düzenlendi. Dernek binasında düzenlenen programa, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri katıldı. DİKTUM-DER Başkanı Kenan Aksu, bölgenin sorunlarının çözümüne katkıda bulunabilmek için sivil toplum kuruluşlarının güç birliği yapması gerektiğini belirterek, bunun için de sık sık bir araya gelmeleri gerektiğini, bu tür etkinlikleri bu amaçla düzenlediklerini kaydetti.

Programa katılan TOG Bingöl İl Koordinatörü Nurhayat Demir ise, bu tür çalışmalara her zaman destek vereceklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber