Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ağustos 2016 - 13:18 Yorum: 0

STK’lardan teröre ortak tepki

Malatya'da 4 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, terör saldırılarına basın açıklamasıyla ortak tepki gösterdi.

STK’lardan teröre ortak tepki

Malatya'da 4 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, terör saldırılarına basın açıklamasıyla ortak tepki gösterdi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetinde düzenlenen basın açıklamasına katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, teröre ortak tepki gösterdi. Yapılan açıklamaya Malatya Kayısı Diyarı Derneği, Ahi Evran İş adamları Derneği ve Kayısı Kent Muhtarlar Derneği katıldı.

Sivil toplum kuruluşları adına sırayla konuşan dernek başkanları terörü lanetledi. Başkanlar, "Kahpe saldırı ve şehit haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Acımız da kaybımız da büyük. Elazığ, Van'da yaşanan terör saldırıları terörün bir kez daha ülkemizin yakasını bırakmadığının göstergesidir. Terörün ülkemizde bitmesini canı gönülden istiyorum. Dernekler olarak devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Ölen şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum" dediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber