Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ocak 2017 - 12:53 Yorum: 0

Stratejist Abdullah Çiftçi:

Stratejik Düşünce Kuruluşu'nun düzenlediği "Trump Sonrası ABD Dış Politikası ve Ortadoğu'ya Muhtemel Etkileri" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan...

Stratejist Abdullah Çiftçi:

Stratejik Düşünce Kuruluşu'nun düzenlediği "Trump Sonrası ABD Dış Politikası ve Ortadoğu'ya Muhtemel Etkileri" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Stratejist Abdullah Çiftçi, "Yani hayatımıza insansı robotlar giriyor, 2020 yılında Kayseri'nin en önemli popüler işlerinden birisi robot tamirciliği olacak." dedi.

Stratejik Düşünce Kuruluşu Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa katılan Çiftçi, Trump Sonrası ABD Dış Politikası ve Ortadoğu'ya Muhtemel Etkileri hakkında deneyimlerini paylaştı. 21. Yüzyıldaki ana mücadelenin 4. Sanayi Devrimi olduğunu vurgulayan Çiftçi, "21. yüzyıldaki ana mücadele 4. Sanayi Devrimi. Geçen yıl Davos'ta, Davos Başkanı ve Kurucusu Klaus Schwab "4. Sanayi Devrimi'ni açıyorum" dedi. Yani hayatımıza insansı robotlar giriyor, 2020 yılında Kayseri'nin en önemli popüler işlerinden birisi robot tamirciliği olacak. Çünkü her şey hazır. Yani evlerde şarkı söyleyen, yemek hazırlayan; kadın, erkek istediğiniz kılığında robot üretiliyor. Hazır şuan, milyonlarca üretildi. Tabi birçok insan işini kaybedecek. Bu robot çağında yeni bir ekonomi ortaya çıkıyor. Bunun ideolojik amacı şu; insanın biyolojik yapısı, dijital yapı ve fiziki nesnenin üçünü birleştiriyor. Teknoloji tekillik deniyor buna." diye konuştu.

Konferansa ESDER Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık ve davetliler katıldı.

Stratejist Abdullah Çiftçi:

Stratejist Abdullah Çiftçi:

Stratejist Abdullah Çiftçi:

Stratejist Abdullah Çiftçi:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber