Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:38 Yorum: 0

STSO Başkan Vekili Kuzu, borçların yapılanmasına yönelik çağrıda bulundu

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, kamuya borcu olan esnaf ve tüccarların, borçların yapılandırılmasına yönelik imkandan faydalanmaları...

STSO Başkan Vekili Kuzu, borçların yapılanmasına yönelik çağrıda bulundu

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, kamuya borcu olan esnaf ve tüccarların, borçların yapılandırılmasına yönelik imkandan faydalanmaları çağrısında bulundu.

Yeniden yapılandırmadan vergi, sosyal güvenlik prim borcu, ticaret ve sanayi odası üyelik aidatı, belediye, yüksek öğrenim kredi borcu dahil kamuya borçlu olanların bu imkandan yararlanabileceklerini hatırlatan Kuzu, "İlimizde gerçekten zor şartlar altında çalışmalarını yürüten esnaf ve tüccarımızın bir bölümünün vergi ve sosyal güvenlik prim borçları birikmiş durumdadır. Bunların içinde önemli miktarlarda faizlerde tahakkuk etmiştir. Başta bu kesim olmak üzere kamu borcu bulunanların kendilerine tanınan bu haktan yararlanmaları kendi yararlarına olacaktır. Bu haktan yararlananlar, gecikmeden dolayı hem daha düşük miktarda ödeme yapacaklar ve hem de borçlarını düşük taksitler halinde ödeme imkanına kavuşacaklardır. Bu haktan yararlanma durumunda olan herkesin bu fırsatı değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

Kuzu, yeniden yapılandırma hakkından yararlanacakların son günleri beklemeden ilgili kamu kurumuna başvurmaları gerektiği hatırlatmasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber