Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mayıs 2016 - 17:33 Yorum: 0

Stso Başkan Yıldırım’dan Mecnun Otyakmaz’a Destek Çağrısı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, olağanüstü kongre kararı alan Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın başkanlığa devam...

Stso Başkan Yıldırım’dan Mecnun Otyakmaz’a Destek Çağrısı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, olağanüstü kongre kararı alan Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın başkanlığa devam etmesi yönünde çağrı yaptı.

Yıldırım yaptığı açıklamada,"Süper Lig'deki temsilcimiz Sivasspor, tüm Yiğidolar'ın en büyük sevdasıdır. Sivasspor'umuzun Süper Lige çıkmasında ve sayısız başarılara imza atmasında Başkanımız Mecnun Otyatmaz'ın büyük emeklerinin olduğu aşikardır. Türkiye ve Avrupa'da renklerimizle gurur duyduğumuz bayrağımızı dalgalandıran Sivasspor, Sivas'ın en değerli markasıdır. Bu markayı güçlendiren Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Sivasspor'u gelecekte daha iyi yerlerde görmek için Mecnun Başkanımızın kulübün başında kalmasını istiyorum."ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Sivasspor'a tarihinin en başarılı günlerini yaşatan başkan Otyakmaz'ın ve kulübün her zaman yanında ve destekçisi olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber