Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2016 - 15:58 Yorum: 0

STSO ve KOSGEB’den firma temsilcilerine kredi fonu anlatıldı

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt İl Müdürlüğü'nce...

STSO ve KOSGEB’den firma temsilcilerine kredi fonu anlatıldı

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt İl Müdürlüğü'nce firma temsilcilerine kredi garanti fonu hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Oda konferans salonunda düzenlenen toplantı hakkında bilgi veren STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, üye yatırımcılara verilecek devlet desteklemelerden azami ölçüde yararlanabilmeleri için büyük gayret sarf ettiklerini söyledi. Kuzu, bu gibi toplantıların düzenlenmesinde büyük fayda bulunduğunu dile getirerek, "Verilecek desteklemeler hakkında Diyarbakır ve Batman'dan gelen Kredi Garanti Fonu yetkilileri daha kapsayıcı bilgiler verecektir. Desteklerinden ötürü KOSGEB Siirt İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç ise KOSGEB desteklerinin Siirt'te son dönemde arttığını belirterek, "Özellikle KOBİGEL desteklerden yatırımcıların istifade etmelerini sağlamak için büyük çaba harcıyoruz. KOSGEB'in desteklerinden yararlanan firma sayısında da hızlı bir artış var" diye konuştu.

Toplantıda kredi yatırım fonu ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Toplantı soru cevapla sona erdi.

STSO ve KOSGEB’den firma temsilcilerine kredi fonu anlatıldı

STSO ve KOSGEB’den firma temsilcilerine kredi fonu anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber