Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Temmuz 2014 - 10:38 Yorum: 0

STSO ve Kula Ziraat Odası iftar düzenledi

MANİSA (AA) - Kula'da, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile ziraat odasının verdiği iftarlar, ilçe protokolü ve vatandaşları buluşturdu. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel...

STSO ve Kula Ziraat Odası iftar düzenledi

MANİSA (AA) - Kula'da, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile ziraat odasının verdiği iftarlar, ilçe protokolü ve vatandaşları buluşturdu. 

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, oda tarafından kurularak ramazan ayı başından beri her gün 750 kişiye iftar verilen çadıra konuk oldu. 

İftara, Kula Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Erkan Enginar ve Kula Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar da katıldı.

Kula Ziraat Odası'nın düzenlediği iftar da çiftçi kesimini bir araya getirdi.

İftara, Kula İlçe Emniyet Trafik Tescil Büro Amiri Mustafa Esenlibınar, Kula Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Kula Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Kula İlçe Tarım Müdürü Atakan Bedez, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, daire amirleri ile çevre ilçe ziraat odaları başkanları, köy muhtarları ve çiftçiler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber