Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 24 Haziran 2015 - 00:31 Yorum: 0

Studying Abroad muhabirleri, Rektör Çelik'i ziyaret etti

Çin’in Saygın Yurt Dışı Eğitim Dergisi Studying Abroad’ın Muhabirleri, İnönü Üniversitesi'ne konuk oldu.

Studying Abroad muhabirleri, Rektör Çelik'i ziyaret etti

MALATYA - Çin’in Saygın Yurt Dışı Eğitim Dergisi Studying Abroad’ın Muhabirleri, İnönü Üniversitesi'ne konuk oldu.

İnönü Üniversitesini tanımak ve tanıtmak amacıyla Malatya'ya gelen ve Çin'in önemli yurt dışı eğitim dergisi olan Studying Abroad muhabirleri, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, muhabirler Bingran Zhao ve Zhongli Xie, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile İnönü Üniversitesi hakkında bir de röportaj gerçekleştirdi.

İnönü Üniversitesinin davetlisi olarak bir haftalığına Malatya'ya gelen Bingran Zhao ve Zhongli Xie isimli muhabirlere İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'nin yanı sıra Malatya'nın tarihi ve turistik mekânları da gezdirildi. İnönü Üniversitesinden çok etkilendiklerini belirten konuk muhabirler, burada edindikleri izlenimleri, görevli oldukları ve Çin'in saygın yurt dışı eğitim dergisi olan Studying Abroad sayfalarında yayınlayacaklarını kaydettiler.

21-24 Mart 2015 tarihleri arasında Çin'in başkenti Pekin ile Şangay'da düzenlenen "Çin Uluslararası Eğitim Fuarı (China International Education Exhibition-CIEET 2015)"na katılan İnönü Üniversitesi, Çinin önemli yurt dışı eğitim dergisi "Studying Abroad" tarafından haber yapılmıştı.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber