Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 10:03 Yorum: 0

"Su altında engel yok" projesi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Çanakkale Koza Gençlik Derneği ve Çanakkale Rotary Kulübü'nce düzenlenen "Su altında engel yok" projesi başladı.Anafartalar Spor...

'Su altında engel yok' projesi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Çanakkale Koza Gençlik Derneği ve Çanakkale Rotary Kulübü'nce düzenlenen "Su altında engel yok" projesi başladı.

Anafartalar Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu'nda, 35 gönüllü, 26 fiziksel ve zihinsel engelli bireyden oluşan grup ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Havuzun kenarında eğitmen Ümit Özyayla tarafından suda yapacakları hareketleri öğrenen engelliler daha sonra temel yüzme hareketlerini öğrendi.

Proje Koordinatörü Celil Kankaya, Haziran 2015'e kadar sürecek programla, engelli bireylerin sosyalleşmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirterek, "Amacımız, Çanakkale'de yaşayan engelli bireylerin sportif faaliyetlerle sosyal hayata adaptasyonlarının artırılmasıdır" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber