Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 02 Ekim 2017 - 15:03 Yorum: 0

Su Teknolojileri Fuarı’nda SASKİ’ye yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sakarya için hayata geçirilen örnek projeler Ankara'da düzenlenen 1. Su ve...

Su Teknolojileri Fuarı’nda SASKİ’ye yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sakarya için hayata geçirilen örnek projeler Ankara'da düzenlenen 1. Su ve Su Teknolojileri Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

SASKİ, bu yıl ilki düzenlenen 1. Su ve Su Teknolojileri Fuarı'nda Sakarya için hayata geçirilen Türkiye'ye örnek proje ve teknolojileri tanıttı. Türkiye'de birçok ilkleri hayata geçiren SASKİ, baraj ve HES projeleri, arıtma teknolojileri, Yeni Nesil Abone Sistemi, SCADA, Akıllı Altyapı Sistemleri, web hizmetleri gibi Sakarya'ya kazandırılan birçok yeniliği Ankara Altınpark Expo Center'da düzenlenen fuarda katılımcılarla paylaştı. 28 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda vatandaşların yanı sıra Büyükşehir Belediyelerine bağlı birçok su ve kanalizasyon idaresi yetkilileri ve özel firma yetkileri SASKİ'nin standına yoğun ilgi gösterdi.

Su Teknolojileri Fuarı’nda SASKİ’ye yoğun ilgi

Su Teknolojileri Fuarı’nda SASKİ’ye yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber