Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:18 Yorum: 0

Suat Tekin’in İlk Çocuk Öykü Kitabı Çıktı

Gazeteci-Yazar Suat Tekin'in ilk çocuk öykü kitabı olan "Yirmi Beş Kuruşluk Şaka Leblebi" isimli kitabı çıktı.

Suat Tekin’in İlk Çocuk Öykü Kitabı Çıktı

Gazeteci-Yazar Suat Tekin'in ilk çocuk öykü kitabı olan "Yirmi Beş Kuruşluk Şaka Leblebi" isimli kitabı çıktı.

Daha önce "Dördüncü Kadın" ve "Sevmek Mutlu Ölmekmiş" adlı romanları yazan Yazar Suat Tekin, son olarak çocuk edebiyatı üzerine bir kitap yazdı. "Yirmi Beş Kuruşluk Şaka Leblebi" isimli çocuk öykü kitabı tüm Türkiye'de internet üzerinden satışa sunulurken, önümüzdeki hafta Pazartesi'nden itibaren okuyucularıyla buluşacak.

Okuma temasının işlendiği kitap 136 sayfadan oluşurken, içerisinde 6 öykü barındırıyor.Kitapta eğitim, terbiye, otantik değerler, Adıyaman'ın mahalle sokak gelenekleri ile eski sokak oyunları öykülere konu edindi.

Yazar Suat Tekin, bundan sonra çocuk edebiyatı üzerine de kitap yazacağını belirterek, " Dördüncü Kadın ve Sevmek Mutlu Ölmekmiş romanlarının ardından Yirmi Beş Kuruşluk Şaka Leblebi öykü kitabını da Parafiks Yayınlarından çıkardık. Hepimizin çocukluğumuzda unutamadığımız anılarımız vardır. Mesela sinema önlerinde bisiklete bindik, Tommiks, Zagor ve Mandrake okuduk. Deleme çevirdik, çıraklık yaptık. Cami önlerinde yoğurt, sokak satıcılarından Kenger sakızı, kapı önlerinde simit satın aldık. Annelerimizden yediğimiz dayaklar bir başka ortak yanımız. Çocukluğumuzda yaşadığımız çocukluk öykülerini bu kitapta okuyucularımız bulabilir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber