Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:45 Nijerya’da şiddetli yağışlarda hapishane hasar aldı: 118 mahkum kaçtı15:44 Başkan Akın su ve Sürdürülebilirlik zirvesinde konuştu15:43 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na bisikletçiler Didim’de karşılandı15:42 Erciş’te TYP kuraları çekildi15:41 Hutbede yapılan duaya tepki gösteren genç, Atatürk’e hakaretten 3 yıl 9 ay...15:39 Aynı yolda yine kaza: 1 yaralı15:39 Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: “Sözler tutulsun, mülakat kaldırılsın”15:37 Ermenilerin 1915’te çıkardığı olaylarda Diyarbakır’da 120 civarında yönetic...15:37 Geleceğin hemşireleri beyaz üniformalarına kavuştu15:35 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Genç araştırmacılarımız ve girişimcileri...15:35 Memur-Sen Genel Başkanı’na maaş sorusu: “Cumhurbaşkanı maaşından kaç kat fa...15:35 Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmalarında ödüller sahiplerini...15:34 Diyarbakır’da günlük 150 bin metrekarelik yeşil alanda çalışma yürütülüyor15:34 Pursaklar Belediyesi’nden okul bahçelerinde çevre düzenlemesi15:33 Karacabey’de çocuklar zabıta oldu15:32 Bora Kaplan’ın avukatı: “Kaplan kerpetenle diş çekti diyorlar, olacak iş de...15:31 Kars 36 Spor Kelkit maçı hazırlıklarını sürdürüyor15:29 Başkan Tetik’ten ’Bahara Merhaba’ konserine davet15:28 Diyarbakır’da vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor15:27 Tarih Derneği ve Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
23 Nisan
Eğitim 25 Şubat 2020 - 12:43 Yorum: 0

SUBÜ, öğrencilerle sektör temsilcilerini buluşturmayı sürdürüyor

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), uygulamalı eğitimin yanı sıra sektör temsilcilerini ders sürecinde de öğrencilerle bir araya getirmeye...

SUBÜ, öğrencilerle sektör temsilcilerini buluşturmayı sürdürüyor

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), uygulamalı eğitimin yanı sıra sektör temsilcilerini ders sürecinde de öğrencilerle bir araya getirmeye devam ediyor.

SUBÜ'lü öğrenciler merak ettikleri soruların cevaplarını doğrudan kendi bölümleriyle ilgili konularda iş yapan temsilcilerle tartışıyor, işin yürütülmesine ilişkin tüyoları ve zorlukları birinci ağızdan öğrenme imkanı yakalıyor. Bu doğrultuda Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Gazeteci Cuma Obuz ve Henkel Zincir Mağazalar Türkiye Satış Müdürü Yusuf Hacıoğulları ile söyleşide bir araya geldiler. İki isme söyleşilerinin sonunda Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dr. Serpil Çiğdem tarafından hediye takdim edildi.

Haber Toplama ve Yazma Teknikleri dersi kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Gazeteci Cuma Obuz, iş hayatındaki tecrübeleri ve medya sektöründeki gelişmeleri öğrencilerle paylaştı. Medya sektöründeki dijitalleşmenin hızına dikkat çeken Obuz, "Artık her şey çok hızlı. Meslek olarak buna ayak uydurmamız gerekiyor. Cesur ve girişken olmalıyız. Bu baş döndürücü hıza ayak uyduramamak ciddi sıkıntıların doğmasına neden oluyor. Öngörülü ve değişime açık olmak işin anahtarlarından" dedi. Söyleşi sonunda ders sorumlusu Öğr. Gör. Ali Koçak Obuz'a teşekkür etti.

Marka ve Algı Yönetimi dersi kapsamında Henkel Zincir Mağazalar Türkiye Satış Müdürü Yusuf Hacıoğulları öğrencilerle buluştu. Marka yönetiminin incelikleri üzerine bazı püf noktalarını paylaşan ve kişisel kariyer yolculuğundan bahseden Hacıoğlulları, satış ve pazarlama alanında kariyer hedefleyen öğrencilerin sorularını tek tek cevaplandırarak kariyer planlamasına yönelik detaylı bilgiler verdi. Markanın kurumsal kimliğin en önemli parçası olduğunu vurgulayan Hacıoğulları, "Bu parçayı piyasadaki tüm dengeyi gözeterek geliştirmek, korumak ve insanların akıllarına geldiğinde güven duygusunu oluşturmak gerekiyor" diye konuştu. Söyleşi sonunda ders sorumlusu Öğr. Gör. Atilla Yıldırımalp Hacıoğulları'na teşekkür etti.

SUBÜ, öğrencilerle sektör temsilcilerini buluşturmayı sürdürüyor

SUBÜ, öğrencilerle sektör temsilcilerini buluşturmayı sürdürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber