Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 12 Kasım 2019 - 13:03 Yorum: 0

SUBÜ’den Geleceğe Nefes

Bu yıl ilki gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle Sakarya'nın birçok noktasında fidan dikim etkinliği yapılırken, Sakarya...

SUBÜ’den Geleceğe Nefes

Bu yıl ilki gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle Sakarya'nın birçok noktasında fidan dikim etkinliği yapılırken, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) de fidan dikimleri gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ın öncülüğünde Ferizli İlçesi'ndeki etkinliğe katılan SUBÜ öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu. Akyazı KYK Yurt Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine Akyazı Meslek Yüksekokulu öğrencileri de katılırken, Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri de Ankara Polatlı Şehitliği'nde fidan dikimi gerçekleştirdiler.

SUBÜ’den Geleceğe Nefes

SUBÜ’den Geleceğe Nefes

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber