Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Aralık 2014 - 16:53 Yorum: 0

ŞÜ'de 4. Güz Turnuvası, madalya töreni

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 4. Güz Turnuvası, madalya töreni İle son bulduŞırnak Kapalı Spor Salonunda futbol, voleybol ve masa...

ŞÜ'de 4. Güz Turnuvası, madalya töreni

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 4. Güz Turnuvası, madalya töreni İle son buldu

Şırnak Kapalı Spor Salonunda futbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında 10 gün süren turnuva, final maçlarının ardından sona erdi.

Maçların ardından düzenlenen törende, dereceye giren takımların madalya ve kupaları verildi.

Voleybolda üçüncü olan İlahiyat Fakültesi takımına ŞÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ahmet Yumak, ikinci Mühendislik Fakültesi takımına Silopi MYO Müdürü İbrahim Hüseyni ve birinci olan Silopi MYO takımının ise ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Okay verdi.

Futbol müsabakalarında ise, üçüncü  Silopi MYO 2. Takımına Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili İbrahim Kırımlı, ikinci Silopi MYO 1. Takımına Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz ve birinci olan İlahiyat Fakültesi takımına madalya ve kupasını ise ŞÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber