Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

SÜ'de Sayıştay Paneli

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ekonomi Topluluğu'nca düzenlediği "Sayıştay'da Kariyer" konulu panel gerçekleştirildi.Fakülte Dekanı Prof....

SÜ'de Sayıştay Paneli

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ekonomi Topluluğu'nca düzenlediği "Sayıştay'da Kariyer" konulu panel gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dr. Adem Öğüt, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panelde öğrencilerin, sayıştay gibi prestijli yüksek kurumlara girebilmeleri için planlı çalışmaları gerektiğini söyledi.

Sayıştay Baş Denetçisi Kemal Taştekin, sayıştayda kariyer yapmak isteyenlere aşama aşama örneklerle açıkladığı sunumunu gerçekleştirdi. Taştekin, "Sayıştay sınavlarında SÜ mezunlarının artan başarı grafiğinde SÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin uluslararası faaliyetleri, kurumsallaşması ve öğretim üyesi kalitesi çok önemlidir" dedi.

Sayıştay Uzman Denetçi Şule Kırbaş da sayıştay hakkında kapsamlı bir tanıtım yaptı.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber