Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Aralık 2017 - 16:03 Yorum: 0

Şuhut Belediye Hisarspor:0-Torbalıspor:0

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 8.Gurup son maçında Şuhut Belediye Hisarspor lider Torbalıspor'u kendi evinde ağırladı.

Şuhut Belediye Hisarspor:0-Torbalıspor:0

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 8.Gurup son maçında Şuhut Belediye Hisarspor lider Torbalıspor'u kendi evinde ağırladı. Maç golsüz beraberlik ile sona erdi.

Şuhut Belediye Şehir Stadyumunda oynanan müsabakayı Hüseyin Ertaş yönetti. Karşılaşmayı aynı zamanda Şuhut İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Karaadilli Belediye Başkanı Ahmet Yaman ve Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanı Murat Dede'de izledi.

İlk yarıda bir çok gol fırsatı bulan Şuhut Belediye Hisarspor bir türlü aradığı golü bulamadı. Hisarspor başarılı futbolcusu Ali Yücel ile de gol yollarında sonuca ulaşamadı. Her iki takımda da toplamda 6 futbolcu sarı kart gördü. Karşılaşmadan gol sesi çıkmayınca maç 0-0 lık bir skorla sona erdi.

Şuhut Belediye Hisarspor:0-Torbalıspor:0

Şuhut Belediye Hisarspor:0-Torbalıspor:0

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber