Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Nisan 2020 - 13:48 Yorum: 0

Şuhut Devlet Hastanesinden "Evde kal" çağrısına destek

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı 7 gün 24 saat görev başında olan sağlık çalışanlarının "Biz senin için burada kalıyoruz, sen de...

Şuhut Devlet Hastanesinden 'Evde kal' çağrısına destek

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı 7 gün 24 saat görev başında olan sağlık çalışanlarının "Biz senin için burada kalıyoruz, sen de bizim için lütfen evde kal" çağrısına Şuhut Devlet Hastanesi personellerinden de destek geldi.

Şuhut Devlet Hastanesi çalışanları, korona virüs salgınına karşı hükümetin evde kal çağrısına destek verdi. "Evde kal biz senin için buradayız, sende bizim için evde kal" diyen Şuhut Devlet Hastanesi çalışanları, vatandaşlardan öksürük ve nefes darlığı varsa maske takarak en yakın sağlık kuruluşlarına başvurmalarını istedi. Hastane çalışanları sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber