Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 05 Eylül 2018 - 17:48 Yorum: 0

Şuhut’ta çevre temizliği çalışmaları devam ediyor

Afyonkarahisar'ın Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşleri Birimi tarafından çevre temizliği çalışmaları devam...

Şuhut’ta çevre temizliği çalışmaları devam ediyor

Afyonkarahisar'ın Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşleri Birimi tarafından çevre temizliği çalışmaları devam ediyor.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un talimatları ile ilçe genelinde devam eden çevre temizliği çalışmaları temizlik işleri birimi personelleri tarafından hummalı bir çalışma sistemi ile gerçekleştiriliyor. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt çalışmalarla ilgili açıklamalarında, "İlçemizi tertemiz bir çevre dostu şehir haline getirmek için çalışmalarımızı ekiplerimizle beraber ilçemiz genelinde gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz temizlik işleri birimi şu anda çalışmalarını özveri içerisinde gerçekleştiriyor. Biz Şuhut Belediyesi olarak ilçemizi temiz ve sağlıklı alanlar haline getirmeye çalışacak, çevre dostu bir Şuhut Belediyesi olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Şuhut’ta çevre temizliği çalışmaları devam ediyor

Şuhut’ta çevre temizliği çalışmaları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber