Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ocak 2018 - 18:33 Yorum: 0

Şuhut’ta karne sevinci

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim döneminin 1.dönem son ders zilinin çalması ile öğrenciler karne heyecanı yaşayarak sömestr...

Şuhut’ta karne sevinci

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim döneminin 1.dönem son ders zilinin çalması ile öğrenciler karne heyecanı yaşayarak sömestr tatiline girdi.

Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim okulunda karne töreni düzenlendi. Öğrenciler karnelerini almak için okullara koşarak adeta birbirleri ile yarıştı. 2-C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Levent Bektaş'tan karnelerini sevinç içerisinde aldı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okunarak Türkiye genelinde deneme sınavlarında birinci olan 2. sınıf öğrencileri Asil Yaşar Bağadur, Eren Kızılkaya, Mehmet Yiğit Aktürk, 4.sınıf öğrencileri Efe Egemen Karataş ve Mehmet Çankaya'ya ödülleri Okul Müdürü Ahmet Kaplan tarafından verildi.

Öğrenciler ve velileri ardından günün anısına fotoğrafları çektirdi.

Şuhut’ta karne sevinci

Şuhut’ta karne sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber