Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Mayıs 2019 - 14:43 Yorum: 0

Şükran Öney Anaokulunda “Okul Dışarıda Günü”

DÜZCE(İHA) – Düzce Şükran Öney Anaokulunda, Okul Dışında Günü kapsamında veliler çocukları ile birlikte okul bahçesinde "Yağ satarım bal satarım"...

Şükran Öney Anaokulunda “Okul Dışarıda Günü”

DÜZCE(İHA) – Düzce Şükran Öney Anaokulunda, Okul Dışında Günü kapsamında veliler çocukları ile birlikte okul bahçesinde "Yağ satarım bal satarım" ile "ip atlama" oyunları oynadılar. Çocuklar aileleri ile birlikte yaptıkları etkinlikten büyük keyif aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı "Dünya Oyun Oynama Günü" kapsamında oyunun ve açık havanın çocuğun hayatındaki önemine dikkat çekmek, çocuklar, eğitimciler aileler ve toplumda olumlu farkındalık oluşturmak amacıyla "Oyun her zaman her yerde ve herkese" sloganıyla Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında "Okul dışarıda günü" etkinlikleri düzenleniyor.

Düzce Şükran Öney Anaokulu da bu kapsamda 158 öğrenci ve velilerin katılımıyla "Okul dışarıda günü" etkinliği düzenlendi. Geleneksel çocuk oyunlarından "Yağ satarım bal satarım" ile "ip atlama" oyunu minik öğrenciler ve velilerin katılımı ile oynadılar. Oyunlara neşe içinde katılan anne babalar ve çocukları mutluluk içinde oyunlarını oynadı. Öğrenciler oyunlara katılan anne ve babalarına sanat etkinliklerinde yaptıkları karton kupaları hediye etti.

Anaokulu öğrencileri anne babalarını oyun oynarken izlemenin, birlikte oyun oynamanın sevinç ve mutluluğunu yaşarken veliler ve eğitimciler oyunları oynarken içlerindeki çocuğun mutluluk ve heyecanını yaşadılar. Bu mutlu oyun gününün ardından toplumda olumlu farkındalık oluşturması açısından sosyal medyada #okuldışarıda etiketi ile paylaşım yaptılar.

Şükran Öney Anaokulunda “Okul Dışarıda Günü”

Şükran Öney Anaokulunda “Okul Dışarıda Günü”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber