Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 13:48 Yorum: 0

Şükrü Paşa’da yeni yollara asfalt ve kaldırım

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Şükrü Paşa semtinde yapılaşması tamamlanan bölgelerde yol ve kaldırım çalışması...

Şükrü Paşa’da yeni yollara asfalt ve kaldırım

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Şükrü Paşa semtinde yapılaşması tamamlanan bölgelerde yol ve kaldırım çalışması yapıyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, yapılaşmayla bağlantılı olarak yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şükrü Paşa semtinde yapılaşmasını yeni tamamlayan bölgelerde yol ve kaldırım çalışması yürütüyor. İlgililer, çalışmanın önce zemin sağlamlaştırma şeklinde yapıldığını belirtiler. Zemin çalışmasının ardından asfalt atılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Korkut, "Yapılaşmalar tamamlandıkça yeni yollar ortaya çıkıyor, bazen de yeni yol açmak gerekiyor. Belediye olarak ihtiyaçları dikkate alarak planlama yapıyoruz. Dadaşköy yolu üzerinde yeni tamamlanan sokaklarımızda ekiplerimiz yol ve kaldırım çalışması yapıyorlar. Kaldırımlar tamamlanıp, asfalt atılınca sokak ve caddeler gerçek görünümüne kavuşuyorlar." dedi.

Asfalt çalışmaları mevsim şartları dikkate alınarak yapılıyor. Hava sıcaklıklarının yüksek seyri, belediye çalışmaları açısından olumlu yansıyor.

Şükrü Paşa’da yeni yollara asfalt ve kaldırım

Şükrü Paşa’da yeni yollara asfalt ve kaldırım

Şükrü Paşa’da yeni yollara asfalt ve kaldırım

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber