Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Haziran 2016 - 03:23 Yorum: 0

Sulama Kanalında Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Koruklu Mahallesinde serinlemek için sulama kanalına giren ve bütün aramalara rağmen bulunamayan 17 yaşındaki...

Sulama Kanalında Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Koruklu Mahallesinde serinlemek için sulama kanalına giren ve bütün aramalara rağmen bulunamayan 17 yaşındaki gencin cesedine yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, öğleden sonra Eyyübiye ilçesine bağlı Koruklu Mahallesi'nde meydana geldi. Serinlemek için yaklaşık 3 metre derinliğindeki sulama kanalına girip kaybolan 17 yaşındaki Halit Uvaçin'in cesedi, yaklaşık 4 saat süren bir çalışmanın ardından suya girdiği yerden yaklaşık 5 kilometre ileride bulundu. Akıntıya kapılıp sürüklenen ceset, ekipler tarafından çıkartıldı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber