Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Ağustos 2014 - 18:48 Yorum: 0

Suları akmayan köylüler yol kapattı

Eleşkirt ilçesinde 2 yıldır köylerinde içme suyu olmayan vatandaşlar Ağrı-Erzurum karayolunu trafiğe kapattı

Suları akmayan köylüler yol kapattı

AĞRI (AA) - Eleşkirt ilçesinde 2 yıldır köylerinde içme suyu olmadığını iddia eden vatandaşlar, Ağrı-Erzurum karayolunu trafiğe kapattı.

Alınan bilgiye göre, Güneykaya köyünde 2 yıldır içme suyu olmadığı iddia eden vatandaşlar, olayı protesto etmek amacıyla bidonlar ve su taşıma çubuklarıyla Ağrı Erzurum karayoluna geldi. Vatandaşlar tarafından trafiğe kapatılan yolda araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Burada açıklama yapan Yaşar Bulut, sularının uzun zamandır akmadığı belirterek, yetkililerin bu konuya bir çözüm bulması için yardım istediklerini söyledi.

Amaçlarının yol kesmek olmadığı ifade edene Bulut, "Asıl amacımız susuzluk sorunumuza çözüm bulmaktır. Bizler çok mağduruz, devletimizden bu konuda yardım istiyoruz" dedi.

Olay yerine gelen Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanı Ender Güleç, konuyla ilgili destek vereceğini belirterek, kapatılan yolu açmalarını istedi. Konuşmaların ardından ikna olan vatandaşlar yarım saat trafiğe kapatılan yolu ulaşıma açtı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber