Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

Süleyman Ayhan Araç'ın adı gençlik merkezinde yaşayacak

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, hayatını kaybeden gençlik lideri Süleyman Ayhan Arınç'ın adının Tekirdağ Gençlik Merkezi'ne verilmesi için talimatta bulundu.Bakanlıktan...

Süleyman Ayhan Araç'ın adı gençlik merkezinde yaşayacak

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, hayatını kaybeden gençlik lideri Süleyman Ayhan Arınç'ın adının Tekirdağ Gençlik Merkezi'ne verilmesi için talimatta bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ Gençlik Merkezi'nde gençlik lideri olarak görev yapan ve 19 ay mücadele ettiği kansere şubat ayında yenik düşen Süleyman Ayhan Arınç'ın adı, Bakan Kılıç'ın talimatıyla gençlik merkezinde yaşatılacak.

Genç yaşta verdiği savaşı kaybeden gençlik lideri için taziyelerini sunan Bakan Kılıç, "Tekirdağ'da 2012 yılından beri gençlik liderliği yapan ve aramızdan ayrılan kardeşimiz Süleyman Ayhan Araç'ın adını Tekirdağ'da yeni açılacak merkezimize vereceğiz. Bu sayede gençlik merkezine gelen her genç, onun ismini iyilikle yad edecek. Umarım bu merkezimizde yetişen her genç, rahmetli kardeşimiz gibi yetişecek ve güzel bir gelecek hazırlayacak" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber