Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi yenilendi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Geçici Hayvan Bakımevi tadilat yapılarak yenilendi.

Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi yenilendi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Geçici Hayvan Bakımevi tadilat yapılarak yenilendi.

Sahipsiz sokak hayvanlarının kısırlaştırılarak sağlık sorunlarının giderildiği geçici bakım evindeki kafeslerin bazıları yenilenirken, boyaları soyulan kafesler yeniden boyandı.

Badana ve boya işlemlerinin de yapıldığı bakımevinde ameliyathane masaları ve müşahede odaları da bakımdan geçirilirken, kedi ve köpeklerin barındığı kafeslerin kumları, suluk ve yemlikleri yenileri ile değiştirildi.

Son 3 ayda 58 köpek yeni yuvasına kavuştu

Öte yandan, hayvan sahiplendirme işlemlerinin de yapıldığı, Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde, son 3 ayda 58 köpeğin sahiplendirildiği belirtilirken, sahiplendirme işlemlerinin devam ettiği, hayvan sahiplenmek isteyen ve barınağı ziyaret etmek isteyen hayvanseverler için Salı ve Perşembe günleri 14.00 - 16.00 saatleri arasında geçici bakımevinin ziyarete açık olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber