Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Eylül 2017 - 11:38 Yorum: 0

Süleymanpaşa Belediyesi, Giresun Belediyesini ağırladı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, eşi Müge Aksu ve Giresun Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı...

Süleymanpaşa Belediyesi, Giresun Belediyesini ağırladı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, eşi Müge Aksu ve Giresun Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aksu ve heyetini eşi Belgin Eşkinat ile kapıda çiçeklerle karşılayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "3. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali için davetimi kırmayarak buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.

Eşkinat: "Giresun ile dostluğumuz Sayın Kerim Aksu ile daha da önemli bir boyut aldı"

Konuşmasına devam eden Başkan Eşkinat, "Giresun ile dostluğumuz, şehirlerimizin kardeşliği Sayın Kerim Aksu ile daha da önemli bir boyut aldı. Bizleri kendilerini burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İnşallah festivalin son gününde de birlikte güzel anlar yaşayıp Trakya'mızın değerlerini paylaşacağız. Sizlere tekrar "hoş geldiniz" demek istiyorum" diye konuştu.

Aksu: "Bizler Tekirdağ ile çok uzak yollara rağmen iki komşu il gibiyiz"

Tekirdağ ile Giresun arasında kilometrelerce mesafe olması rağmen iki komşu ilden çok daha yakın olduklarını dile getiren Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, "Bizler Tekirdağ ile çok uzak yollara rağmen iki komşu il gibiyiz. Dostlarımız, dostluklarımız en önemlisi de bu iki şehrin kardeşliği sonsuza kadar sürecek. Bu güzel şehre bu güzel festivale davetinizden dolay teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Giresun Belediyesi ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin projelerinin de görüşüldüğü ziyaretin sonunda Başkan Aksu Başkan Eşkinat'a plaket ve Giresun'un meşhur fındığından hediye ederken, Başkan Eşkinat da yöresel üzüm suyu, pekmez, hardaliye, üzüm ve sürahi takımı hediye etti.

Süleymanpaşa Belediyesi, Giresun Belediyesini ağırladı

Süleymanpaşa Belediyesi, Giresun Belediyesini ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber