Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ekim 2016 - 11:13 Yorum: 0

Süleymanpaşa Belediyesi’ne olan borçlarda yapılandırma fırsatı

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında, Süleymanpaşa Belediyesi'ne Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi,...

Süleymanpaşa Belediyesi’ne olan borçlarda yapılandırma fırsatı

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında, Süleymanpaşa Belediyesi'ne Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi, Eğlence Vergisi ve Katı Atık Ücreti borcu bulunan vatandaşlar, mevcut kanun kapsamında birikmiş borçların gecikme zammı, gecikme faizleri ve vergi cezaları düşülerek sadece anapara borcunu yapılandırabilecek.

Yapılandırma hakkından yararlanmak isteyenler, Süleymanpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bizzat başvuru yaparak, borçlarını hemen o anda, 2'şer ayda bir olmak üzere 6 ile 36 ay arasında yapılandırabilecek.

Son başvuru tarihi 31 Ekim

İsteyenlerin başvurunun ardından borçlarını peşin olarak da ödeyebileceği fırsatta peşin ödemelerde de gecikme zammı, gecikme faizleri ve varsa vergi cezaları düşülecek.

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi'ne borcu olan vatandaşların 31 Ekim tarihine kadar Peştemalcı Caddesi'nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi ek hizmet binasından başvuru yapması gerekiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber