Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:03 Yorum: 0

Süleymanpaşa Belediyesine olan borçların yapılandırılmasında son tarih 25 Kasım

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesine Emlak, Çevre Temizlik, İlan...

Süleymanpaşa Belediyesine olan borçların yapılandırılmasında son tarih 25 Kasım

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesine Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam, Eğlence Vergisi ve Katı Atık Ücreti borcu bulunan vatandaşlar, borçlarını 25 Kasım tarihine kadar yapılandırabilecek.

Yapılandırma hakkından yararlanmak isteyenler, Süleymanpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne bizzat başvuru yaparak, borçlarını iki ayda bir ödenmek üzere 6 ile 36 ay arasında taksitle düzenleyebilecek. Borçların peşin olarak ödenmesi takdirde gecikme zammı, gecikme faizleri ve varsa vergi cezalarının düşüleceği bildirildi.

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Süleymanpaşa Belediyesine borcu olan vatandaşların 25 Kasım tarihine kadar Peştamalcı Caddesi'nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Ek Hizmet Binasından başvuru yapması gerekiyor.

Daha önce ilgili kanunda kamuya olan borçlarda yapılandırma yapılabilmesi için son başvuru tarihi 31 Ekim olarak duyurulmuş, sonrasında yapılandırma fırsatından daha fazla sayıda kişinin faydalanabilmesi için süre 25 Kasım'a kadar uzatılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber