Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2017 - 10:04 Yorum: 0

Süleymanpaşa Ramazan’a hazır

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını, bir marketin katkısıyla ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye...

Süleymanpaşa Ramazan’a hazır

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını, bir marketin katkısıyla ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye gıda yardımı yapacaklarını, her sene olduğu gibi her gün farklı bir mahallede iftar vereceklerini söyledi.

Eskicami-Ortacami Mahallesi Soysal Sokaktaki Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi'nde gerçekleşecen basın açıklamasında, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Güler ve ekibi de hazır bulundu.

"Böyle bir ekiple çalıştığım için çok şanslıyım"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat açıklamasında, "Özellikle Ramazan Ayı geldiği anda, bütün birimlerinde desteğiyle güçlü bir kadro kuruldu. Artık çok pratik ve herhangi bir şekilde kafamızda soru işareti olmuyor. Acaba bir yerde hata olur mu diye. Herkes işini biliyor. Süreç tıkır tıkır gidiyor. Her sene olduğu gibi her iftarda başka bir mahallemizde iftar açacağız. Bu sene gıda kolilerimiz de artış var. Demir marketin de katkısıyla bin 500 gıda erzak yardımı yapacağız. Gerçekten parayla pulla yapılmayacak bir işi yapıyorlar. Bu birimde çalışan herkes, mesai kavramına hiç şey yapmadan, takılmadan gece gündüz bütün emekleriyle çalışıyorlar. Bunu kendi insanlıklarını ortaya koyarak yapıyorlar. Böyle bir ekiple çalıştığım için çok şanslıyım. Onlar emeklerini alın terleriyle ortaya koyuyorlar. Bize de bunu sunması düşüyor. Bizimki en kolay ve en keyifli olan kısmıdır. Esas bu işin kahramanları bu sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşlarımızdır. Onlar bunu maaş karşılığı yapmıyorlar. Onlar bu işi severek yapıyorlar, içlerinden gelerek yapıyorlar. Aslında bu faaliyetleri anlatma hakkı onların takım kaptanları olan Hüseyin Hoca'ya aittir" diyerek Hüseyin Güler'i faaliyetleri anlatması için çağırarak konuşmasını noktaladı.

"Ramazan'da 35 bin porsiyon yemek dağıtımı hedefledik"

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Güler ise, "Bir Ramazan daha geldi. Ramazan'da 35 bin porsiyon yemek dağıtımı hedefledik. 27 organizasyon olacak bunlar, geçmiş yıllarda olduğu gibi, her akşam bir mahalleye misafir olacağız. Gittiğimiz mahallenin tüm ileri gelenleriyle, vatandaşlarımızla o mahallenin sorunlarını konuşacağız ve birlikte iftarlarımızı açacağız. Toplam 27 organizasyon bunun 14 tanesi merkez mahallelerde diğerleri köydeki mahallelerimizde olacak. Hazırlıklarımız tamamlandı. Ön hazırlıklar olarak işte malzeme temini, kutuların oluşturulması, tüm hazırlıklarımız tamam. İnşallah hepimiz mutlu bir şekilde bu Ramazan'ı geçireceğiz" diyerek konuşmalarını noktaladı.

Süleymanpaşa Ramazan’a hazır

Süleymanpaşa Ramazan’a hazır

Süleymanpaşa Ramazan’a hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber