Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2014 - 12:28 Yorum: 0

Süleymanpaşa'dan kısa kısa

TEDES projesi hayata geçirilecek

Süleymanpaşa'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü arasında Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) projesinin hayata geçirilmesi için anlaşma imzalandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen imza töreninde, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, şehir trafiğini en üst seviyede güvenli hale getirebilmenin amaçlandığı TEDES anlaşmasını imzaladı.

Eşkinat, yaptığı açıklamada, projenin 2-3 ay içinde faaliyete geçeceğini belirterek, "Trafik kazalarını, ölümleri, yaralanmaları ve maddi hasarları en aza indirebilmek üzere yola çıktığımız proje kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğümüz ile anlaşmamızı imzaladık" dedi.

TEDES projesi ile trafik kazalarının önüne geçmeyi planladıklarını aktaran Eşkinat, "Her geçen gün nüfusu artan Süleymanpaşa’mızda şehir kalabalıklaştıkça kazalar da maalesef artıyor. Bizler TEDES projesi ile özellikle şehir içinde hız limitlerini ayarlayıp kazaların önüne geçmek için çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

 

- "Özer Aktaş Heykel Sergisi" açılacak

 

Süleymanpaşa Belediyesi, ünlü heykeltıraş Özer Aktaş'ın eserlerinden oluşan heykel sergisi düzenleyecek.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, serginin, 27 Ekim tarihinde Tekirdağ İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü binasında açılacağı ve 1 Kasım'a kadar açık kalacağı bildirildi.

Açıklamada, serginin, 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaretçiler tarafından gezilebileceği belirtilerek, sergide daha önce "Yılın Heykel Sanatçısı" ödülünü de alan Özer Aktaş'ın demiri yontarak ve kaynatarak geliştirdiği kendine özgü çok farklı bir teknikle ortaya koyduğu eserlerinin yer alacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber