Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Süleymanpaşa'dan kısa kısa

"Bebek Arabası Bizden" projesi

Süleymanpaşa'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan "Bebek arabası bizden" projesi ile ilçe sınırlarında yaşayan ve maddi imkanları yetersiz olan vatandaşların çocukları doğduğunda bebek arabası ihtiyacı karşılanacak.

Süleymapaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, maddi imkanları yetersiz olan Süleymanpaşa'lılar için düşünülen "bebek arabası bizden" projesinin hayata geçirildiği bildirildi.

Proje kapsamında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın Altınova Mahallesi'nde yeni doğan bebekleri olan bir aileyi ziyaret ederek bebek arabası hediye ettiği kaydedildi.

Açıklamada, aldıkları yardımdan dolayı ailenin duygulu anlar yaşadığı, Eşkinat'a ve Süleymanpaşa Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiği bildirildi.

 

- Tekirdağ'da  "Filintanın Meleği" tiyatro oynu sergilendi

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde sahnelenen   "Filintanın Meleği" adlı tiyatro oyunu, Süleymanpaşalılar'ın beğenisini topladı.

Ücretsiz olarak sahnelenen oyun sonunda tiyatro ekibi tiyatro severler tarafından  alkışlandı. Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya, oyunun yönetmeni Murat Başyazgan’a çiçek takdim ederek oyuncuları kutladı.

Oyunu, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Naşit Oskay, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Hülya Karaağaç ve tiyatroseverler izledi.

 

- Altınova Mahallesi'nde yol yapım çalışmaları

 

Süleymapaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Altınova Mahallesi'nde devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında Seda Sokak’ta yol çalışması başlattı. 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaptığı açıklamada, Seda Sokak’ta başlayan örnek yol yapım çalışmasının, diğer sokaklarda da devam edeceğini belirtti.

Altınova Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadığı sıkıntılardan haberdar olduklarını kaydeden Eşkinat, "Hedefimiz Süleymanpaşalılara en hızlı şekilde en doğru hizmeti sunmaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber